Blagovna Znamka Lilly Codroipo
Material Nerjaveče jeklo, Polipropilen PP

Orodje iz nerjavečega jekla za rezanje in deljenje testa.

Strgalo iz nerjavečega jekla se večinoma uporablja za rezanje in deljenje testa ter čiščenje delovne površine ostankov hrane. Zaradi lastnosti nerjavečega jekla, iz katerega je izdelano, in trdega ročaja iz PP, to strgalo ponuja dolgotrajno trdnost in vzdržljivost.

Material

,

Dolžina

Širina

,

KATALOG

Food-Preparation-Utensils-Lily-Codroipo-Katalog-31-34

Strgalo za testo – Lilly Codroipo

Orodje iz nerjavečega jekla za rezanje in deljenje testa.

Strgalo iz nerjavečega jekla se večinoma uporablja za rezanje in deljenje testa ter čiščenje delovne površine ostankov hrane. Zaradi lastnosti nerjavečega jekla, iz katerega je izdelano, in trdega ročaja iz PP, to strgalo ponuja dolgotrajno trdnost in vzdržljivost.

Material Nerjaveče jeklo, Polipropilen PP
Pakiranje 1 kos
Blagovna Znamka Lilly Codroipo
Material Nerjaveče jeklo, Polipropilen PP

Orodje iz nerjavečega jekla za rezanje in deljenje testa.

Strgalo iz nerjavečega jekla se večinoma uporablja za rezanje in deljenje testa ter čiščenje delovne površine ostankov hrane. Zaradi lastnosti nerjavečega jekla, iz katerega je izdelano, in trdega ročaja iz PP, to strgalo ponuja dolgotrajno trdnost in vzdržljivost.

Material

,

Dolžina

Širina

,

KATALOG

Food-Preparation-Utensils-Lily-Codroipo-Katalog-31-34
Blagovna Znamka Lilly Codroipo
Material Nerjaveče jeklo, Polipropilen PP

Orodje iz nerjavečega jekla za rezanje in deljenje testa.

Strgalo iz nerjavečega jekla se večinoma uporablja za rezanje in deljenje testa ter čiščenje delovne površine ostankov hrane. Zaradi lastnosti nerjavečega jekla, iz katerega je izdelano, in trdega ročaja iz PP, to strgalo ponuja dolgotrajno trdnost in vzdržljivost.

Material

,

Dolžina

Širina

,

KATALOG

Food-Preparation-Utensils-Lily-Codroipo-Katalog-31-34

FIDUCIA  - gostinska oprema.
Gostinstvu dajemo navdih že od 1990.

Našim strankam ponujamo celovito paleto izdelkov, visokokakovostnih storitev in strokovnih nasvetov.