Prikaz vseh 10 rezultatov

KOZICE

Kozice so vsestranski kuhinjski pripomoček, primeren za pripravo omak, segrevanje mleka in kuhanje manjših porcij hrane. Njihova oblika omogoča natančno in enakomerno segrevanje.

Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Kozice so običajno izdelane iz visokokakovostnih materialov, kot so nerjaveče jeklo, aluminij ali baker, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odlične toplotne lastnosti. Značilne so po svojih manjših velikostih in dolgem ročaju, ki omogoča enostavno mešanje in nalivanje. Debelo dno zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, kar je ključno za pripravo občutljivih jedi, kot so omake in kremne juhe. Mnoge kozice imajo tudi izlivalnik za natančno nalivanje tekočin. Primerno za uporabo na vseh vrstah kuhalnih površin, vključno z indukcijskimi. Kozice so nepogrešljive v domačih kuhinjah in profesionalnih gostinskih obratih, kjer pripomorejo k pripravi okusnih in natančno kuhanih jedi.