Prikaz vseh 10 rezultatov

CEDILA

Cedila so osnovni kuhinjski pripomoček, namenjen za odcejanje tekočin iz hrane. Različne oblike in materiali cedil omogočajo široko uporabo pri pripravi različnih jedi.

Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Cedila so običajno izdelana iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja vzdržljivost in enostavno čiščenje. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih, prilagojenih za specifične namene. Žična cedila so izdelana iz fine mreže in so primerna za odcejanje tekočin iz manjših sestavin, kot so zelišča, začimbe ali drobni delci pri pripravi juhe. Omogočajo natančno odcejanje in so enostavna za čiščenje. Cedilka, ki je kombinacija sklede in cedila, omogoča enostavno odcejanje večjih količin sestavin, kot so zelenjava ali solate, ter pogosto vključuje ročaje za lažje rokovanje. Cedila za testenine so velika in robustna, z večjimi perforacijami, posebej zasnovana za odcejanje testenin, ter omogočajo hitro in učinkovito odcejanje velikih količin vode.