Blagovna Znamka | Hendi |
---|---|
Material | Nerjaveče jeklo |
Uporaba | Temperaturni razpon od 35 do 90°C
Natančnost na 0,1°C |
Ključne prednosti sous vide kuhanja so:
1. Natančnost: Ker se hrana kuha pri konstantni temperaturi, je skoraj nemogoče prekuhati ali presušiti jed. To omogoča popolno teksturo in okus.
2. Ohranjanje okusov in hranilnih snovi: Hrana, zapečatena v vakuumski vrečki, zadrži svoje naravne sokove, kar povečuje okus in ohranja hranilne snovi.
3. Ponovljivost: Sous vide omogoča dosledne rezultate, saj je postopek zelo natančen, ne glede na velikost ali obliko hrane.
4. Fleksibilnost: Ker se hrana lahko kuha dlje časa brez tveganja prekuhanja, je sous vide primeren za pripravo jedi vnaprej, kar je zelo koristno v restavracijah z à la carte ponudbo.
Kulinarični sistem, v katerem se vakuumsko zaprta hrana kuha pri natančno nadzorovani temperaturi.
Konsistentno visoka kakovost rezultatov.
Visoko natančen termostat, nastavljiv (0,1 °C) od 35° do 90°C.
Ohišje v celoti iz nerjavečega jekla.
Zaradi pokrova s silikonskim robom je mogoče aparat zapreti tako, da ne prepušča zraka in vode.
Opremljen z ročaji in odtočno pipo.
Vključen distančnik iz nerjavečega jekla s 6 predelki, ki omogoča enakomerno razporeditev hrane v vodni kopeli.
Dolžina kabla: 1,5m
Moč: 600W
Napetost: 230V