Blagovna Znamka Hendi
Material Nerjaveče jeklo, Polikarbonat PC
Uporaba Ohranja do 5L vroče čokolade na temperaturi med 65 in 85°C

Potrebuje zunanjo temperaturo med 10 in 32°C

Sistem ogrevanja bain-marie (vodna kopel) preprečuje, da bi se vroča čokolada prismodila na dnu.
Neprekinjeno mešanje zagotavlja homogeno konsistenco čokolade.
Zaščita pred pregrevanjem.
Poseben pipni ventil proti kapljanju.
Odtočna posodica pod pipo je opremljena z indikatorjem plovca, ki vas opozori, ko je ta polna.
Dno posode je izdelano iz nerjavečega jekla. Stranske stene so iz polikarbonata.
Temperaturno območje: 65 do 85 °C.
Zahtevana temperatura okolice: 10 do 32 °C.

Višina

Velikost

Material

,

Volumen

Barva

Aparat dozirnik za vročo čokolado 5L 1006W – Hendi

Dispenzer, ki poskrbi, da lahko postrežete do 5L vroče čokolade pri popolni temperaturi. Čokolado neprekinjeno meša, hkrati pa s pomočjo vodne kopeli ohranja njeno temperaturo v območju med 65 in 85°C. Pipa je zasnovana tako, da ne kaplja, v primeru polivanja pa se pod pipo nahaja odtočna posodica. Aparat je razstavljiv za lažje čiščenje. Opremljen je tudi z zaščito pred pregrevanjem.

Material Nerjaveče jeklo, Polikarbonat PC
Pakiranje 1 kos
Šifra artikla 13727
Blagovna Znamka Hendi
Material Nerjaveče jeklo, Polikarbonat PC
Uporaba Ohranja do 5L vroče čokolade na temperaturi med 65 in 85°C

Potrebuje zunanjo temperaturo med 10 in 32°C

Sistem ogrevanja bain-marie (vodna kopel) preprečuje, da bi se vroča čokolada prismodila na dnu.
Neprekinjeno mešanje zagotavlja homogeno konsistenco čokolade.
Zaščita pred pregrevanjem.
Poseben pipni ventil proti kapljanju.
Odtočna posodica pod pipo je opremljena z indikatorjem plovca, ki vas opozori, ko je ta polna.
Dno posode je izdelano iz nerjavečega jekla. Stranske stene so iz polikarbonata.
Temperaturno območje: 65 do 85 °C.
Zahtevana temperatura okolice: 10 do 32 °C.

Višina

Velikost

Material

,

Volumen

Barva

Blagovna Znamka Hendi
Material Nerjaveče jeklo, Polikarbonat PC
Uporaba Ohranja do 5L vroče čokolade na temperaturi med 65 in 85°C

Potrebuje zunanjo temperaturo med 10 in 32°C

Sistem ogrevanja bain-marie (vodna kopel) preprečuje, da bi se vroča čokolada prismodila na dnu.
Neprekinjeno mešanje zagotavlja homogeno konsistenco čokolade.
Zaščita pred pregrevanjem.
Poseben pipni ventil proti kapljanju.
Odtočna posodica pod pipo je opremljena z indikatorjem plovca, ki vas opozori, ko je ta polna.
Dno posode je izdelano iz nerjavečega jekla. Stranske stene so iz polikarbonata.
Temperaturno območje: 65 do 85 °C.
Zahtevana temperatura okolice: 10 do 32 °C.

Višina

Velikost

Material

,

Volumen

Barva

FIDUCIA  - gostinska oprema.
Gostinstvu dajemo navdih že od 1990.

Našim strankam ponujamo celovito paleto izdelkov, visokokakovostnih storitev in strokovnih nasvetov.

Spoštovane stranke!

Za vas smo prenovili spletno stran.
Da vam lahko nudimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, dnevno dodajamo nove izdelke.

Naša nova stran deluje kot klasična spletna trgovina - z razliko, da cene niso vidne  in da se zaključek “nakupa” opravi s poslanim povpraševanjem za izbrane artikle.

V roku 4 delovnih dni ali manj boste od nas prejeli ponudbo s cenami in rokom dobave.

Nasvet: V kolikor izdelka, ki ga potrebujete ni na spletni strani nas kontaktirajte ali pri zaključku oddaje povpraševanja vaše dodatne želje napišite v polje
"DODATNE INFORMACIJE".