Ročaj jedilnega pribora Settecento odlikujejo utori in rebra: učinki svetlobe in senc se izmenjujejo, kar ustvarja elegantno igro svetlobe in senc, ki se popolnoma prilega prefinjenim pogrinjkom.

Navodila za uporabo in nego
Kolekcija jedilnega pribora Settecento je primerna za pranje v pomivalnem stroju.
Priporočljivo je, da pribor očistite takoj po uporabi.
Nožev ne perite v pomivalnem stroju.
Uporabljajte ustrezne detergente in se izogibajte izdelkom na osnovi klora ter belilom.

Material

Nerjaveče jeklo

Linija

KATALOG

Pinti-pribor

Settecento zajemalka za juho – Pintinox

Jedilni pribor Settecento – Popolna serija jedilnega pribora iz nerjavečega jekla 18/10. Primeren za intenzivno profesionalno uporabo.

Material Nerjaveče jeklo
Pakiranje 1 kos
Značilnosti Varno za uporabo v pomivalnem stroju

Ročaj jedilnega pribora Settecento odlikujejo utori in rebra: učinki svetlobe in senc se izmenjujejo, kar ustvarja elegantno igro svetlobe in senc, ki se popolnoma prilega prefinjenim pogrinjkom.

Navodila za uporabo in nego
Kolekcija jedilnega pribora Settecento je primerna za pranje v pomivalnem stroju.
Priporočljivo je, da pribor očistite takoj po uporabi.
Nožev ne perite v pomivalnem stroju.
Uporabljajte ustrezne detergente in se izogibajte izdelkom na osnovi klora ter belilom.

Material

Nerjaveče jeklo

Linija

KATALOG

Pinti-pribor

Ročaj jedilnega pribora Settecento odlikujejo utori in rebra: učinki svetlobe in senc se izmenjujejo, kar ustvarja elegantno igro svetlobe in senc, ki se popolnoma prilega prefinjenim pogrinjkom.

Navodila za uporabo in nego
Kolekcija jedilnega pribora Settecento je primerna za pranje v pomivalnem stroju.
Priporočljivo je, da pribor očistite takoj po uporabi.
Nožev ne perite v pomivalnem stroju.
Uporabljajte ustrezne detergente in se izogibajte izdelkom na osnovi klora ter belilom.

Material

Nerjaveče jeklo

Linija

KATALOG

Pinti-pribor

FIDUCIA  - gostinska oprema.
Gostinstvu dajemo navdih že od 1990.

Našim strankam ponujamo celovito paleto izdelkov, visokokakovostnih storitev in strokovnih nasvetov.